vrijdag 23 oktober 2015

Guacamole

Vroeger (toen ik klein was) dacht ik dat je voor dit soort dingen zakjes moest kopen. Nu vraag ik me af wat er in godsnaam in die zakjes zit, want wat heb je nou helemaal nodig behalve een rijpe avocado?
Uiteraard: een zak nachochips.

Ingrediënten:
  • 1 rijpe avocado
  • 1 teen knoflook
  • Limoensap
  • Worcestersaus
  • (Cayenne)peper en zout
Pers de knoflook uit óf snij grof en vijzel tot er een papje ontstaat. Halveer de avocado, draai de helften van elkaar en verwijder de pit. Snij de avocado kruiselings in en schep met een lepel de blokjes avocado uit de helften. Pers hierover een partje limoen uit. Vijzel of prak de avocado met de knoflook fijn. Breng op smaak met een scheutje worcestersaus, zout en cayennepeper, eventueel ook nog wat limoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten