Ingrediƫnten (circa 4 pers.)
- 250 ml slagroom
- 250g griekse yoghurt
- Vloeibare honing
- Rasp en sap van 2 limoenen
- 50-100ml limoncello (optioneel)
Bij het raspen van de limoenschil: rasp niet het (bittere) witte gedeelte mee, maar zoveel mogelijk het groene gedeelte.
Voeg de limoncello samen bij de rasp en limoensap. MIx dit met een garde door de Griekse Yoghurt. Klop de slagroom met ongeveer 2 el honing stijf. Spatel de slagroom voorzichtig door de substantie. Probeer zo luchtig en zo min mogelijk om te scheppen, maar wel goed te mengen.
Voeg de limoncello samen bij de rasp en limoensap. MIx dit met een garde door de Griekse Yoghurt. Klop de slagroom met ongeveer 2 el honing stijf. Spatel de slagroom voorzichtig door de substantie. Probeer zo luchtig en zo min mogelijk om te scheppen, maar wel goed te mengen.
Verdeel de mousse over de glazen/schaaltjes. Versier spiraalsgewijs met de vloeibare honing. Meteen opdienen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten