Kiki's kookboek

Omdat ouwehoeren over eten nooit verveelt.

maandag 19 december 2016

Venkelsalade met mosselen

›
Niet iedereen kan de copieuze hoeveelheden aan die in mijn familie gangbaar zijn om genuttigd te worden. Het wil dus nog eens gebeuren dat i...
maandag 12 december 2016

Kerstdiner eetclub 2016: Porchetta

›
Buikspek! Als ie lukt: een knapperige zoute en dunne vetkorst en boterzacht smaakvol vlees aan de binnenkant, waarbij al het vet is weggesmo...
donderdag 22 september 2016

Confit de canard left over salade met roquefort

›
Daar stond ik dan. Ik dacht werkelijk álles meegenomen te hebben. En ik had ook álles mee, tot de tanden bewapend! Mochten we onverhoopt st...

Mosselen in cider en salie

›
Cider is weer hip. Of het is alweer uit. Waarschijnlijk was het hip en toen weer uit, waarna ik me ervan gewaar werd.  Maar die hipheid,...

Bruschetta met zalm

›
Een voorgerecht is het visitekaartje van een diner. Verwachtingen kunnen erdoor worden opgehoogd, maar ook getemperd. De kunst is om zoveel ...
›
Homepage
Internetversie tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.